Посетете ни във Facebook
Skype чат с оператор
тел.: +359 64 820 700
гр. Плевен, ул. „Данаил Попов” № 7 А
E-mail: office@sunrise-travel.bg
Намерете екскурзия или почивка

С автобус от Плевен

НИШ – БЕЛГРАД – ПИРОТ
Дати на отпътуване
01.06.2018 г.  
Продължителност
 3 дни / 2 нощувки
Транспорт
Автобус
Цена от
220 лв.
Програма
1 ДЕН – Плевен – Белград / 560 км. /
Отпътуване от Троян по маршрут София – Белград. Около обяд пристигане и разходка в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк. На няколко улички по-надолу от площада на Републиката се намира бохемския район на Белград – улица Скадарлия. Възникнал е в края на 19ти век и най-често е сравняван с Монмартр, както по външния вид, така и по веселата атмосфера. Свободно време. Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ДЕН – Белград
Закуска. Свободен ден за разходка в центъра на Белград или допълнителна екскурзия до Нови Сад - столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепоста Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепоста е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време. Връщане в Белград. Нощувка.

3 ДЕН – Белград – Ниш – Пирот – Плевен / 560 км. /
Закуска. Отпътуване за Ниш: Посещение на Челе кула (или Кулата с черепите) е построена през 1809 г. по заповед на султан Махмуд II. В стената са зазидани черепите на над 900 сърби, убити през Първото Сръбско Въстание, включително на командира им Стефан Синджелич. До освобождението на Ниш през 1878 г. стените с черепи са стояли на открито, а след това са включени в построения с дарения параклис. Пешеходна разходка в центъра на града – Площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г.; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националният театър; Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус; дворецът “Бановина”, построена през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет. Посещение на най-големия търговски център. Свободно време. Отпътуване за Пирот – известен с пиротския пазар и старата крепост Калето. Свободно време за пазар. Вечерта пристигане в Троян.


ЦЕНА: 210 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Транспорт с лицензиран автобус за пътуване в чужбина, автобусите разполагат с климатик, аудио, видео, CD система и мини-бар;
• 2 нощувки със закуски в хотел Касина 3*;
• Туристическа програма в Белград, Ниш и Пирот;
• Гранични, магистрални и винетни такси;
• Водач по време на пътуването.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• Входните такси за посещаваните обекти;
• Допълнителна екскурзия до Нови Сад – 20 лв.;
• Входните такси за посещаваните обекти;


Абонамент за бюлетин
Абонирай се и получавай най-новите оферти на Sunrise Travel в твоята поща
Стани наш приятел във Facebook