ЗА НАС

Туристическа агенция "СЪНРАЙЗ ТРАВЪЛ" ЕООД е създадена през 1999 г. Притежава удостоверение за регистрация № 05078 за Туроператор и Туристически агент, издадено на 28.01.2005 г. от Министерството на икономиката.
"СЪНРАЙЗ ТРАВЪЛ" ЕООД активно работи повече от 20 години на българския туристически пазар, като предлага пълния спектър от туристически услуги. Основни направления в дейността на агенцията са:
* организиране на екскурзии и почивки в страната и в чужбина;
* продажба на самолетни, автобусни и фериботни билети;
* организиране на индивидуални и групови пътувания с цел туризъм, почивка или бизнес;
* резервиране на хотели в България и цял свят;
* Rent-a-car услуги и отдаване на автобуси под наем;
* обслужване на международни прояви, конгреси, конференции, семинари;
* организиране на тиймбилдинги и квалификационни курсове;
* индивидуален и групов пътнически транспорт;
* организиране на бизнес пътувания и други.

Сънрайз Травъл притежава значителен опит в организирането на групови и индивидуални пътувания в страната и чужбина - автобусни и самолетни екскурзии, почивки в страната и чужбина, индивидуални бизнес или туристически пътувания, хотелско настаняване, трансфери, екскурзоводско обслужване, самолетни билети и др.

Фирмата е специализирана в осъществяването на детски и ученически туристически програми. Организираните от нас екскурзии, летни лагери, зелени училища и абитуриентски балове в страната и в чужбина се радват на широка популярност и са с гарантирано отлично качество на обслужване.

За осъществяване на туристическите ни програми, използваме собствени автобуси марка MERCEDES, MAN и IVECO, категория 3* /WC, DVD, климатик, мини-бар, кухня и др./. Притежаваме международен лиценз за превоз на пътници на Европейския Съюз.

Извършваме транспорт на пътници в страната и чужбина, отдаваме под наем автобуси от 20 до 55 местни, както и услуги по посрещане и придружаване на гости с автобус или лек автомобил.

Извършваме официални преводи на документи и книжа от български на чужди езици и обратно, както и легализация и заверки на документи от български и чужди институции във всички министерства и държавни институции на територията на Република България.

"СЪНРАЙЗ ТРАВЪЛ" ЕООД предлага на своите клиенти медицински застраховки за пътуване в чужбина с осигурен асистанс. Наши партньори в застраховането са ЗАД „АРМЕЕЦ” и ЗАД "ЕВРОИНС".


Абонамент за бюлетин
Абонирай се и получавай най-новите оферти на Sunrise Travel в твоята поща
Стани наш приятел във Facebook